Meteo Gouda : Netwerk van weerstations te Gouda
KNMI waarschuwing voor Zuid Holland
Waarschuwing vandaag
Waarschuwing morgen
KNMI waarschuwing voor Zuid Holland
Schaatsweer en/of sleeŽn te Gouda
Hieronder zie je de kans op winterweer (vorst en ijsdag, schaatsijs en sneeuwval) te Gouda. Voor de komende 15 dagen wordt aangegeven of het 's nachts gaat vriezen en ook hoe groot de kans is dat de temperatuur overdag onder nul blijft (een ijsdag). Ook wordt aangegeven wat de verwachte kans op schaatsijs is met de gemiddeld ijsdikte in centimeters. Verder kunnen de liefhebbers van sneeuw bekijken hoe groot de kans is dat er sneeuw gaat vallen.
Kans op vorst en ijsdag
Kans op schaatsijs en gemiddelde ijsdikte in cm voor water van 1 meter diep
Bron: Weerplaza
Kans op sneeuwval
weeronline.nl Altijd jouw weer
Schaatsweer condities en cijfer
Let op: in het schaatsweercijfer is niet meegenomen of er ijs ligt. Het weercijfer laat zien of de weercondities goed zijn voor het ideale schaatssfeertje en de groei van de ijsvloer.
Weergave van de berekening van de dikte van het ijs, van open water van 1 meter diep, voor de komende 15 dagen. De blauwe lijn geeft het gemiddelde aan en het grijze vlak toont de onzekerheid van de verwachting. Hoe breder het grijze vlak, hoe onzekerder de verwachting.
Hoe wordt deze ijsverwachting gemaakt? Klik hier voor nadere uitleg!
Volg ons:
© Copyright Meteo Gouda | www.meteo-gouda.nl | Weerclub Gouda | www.weerclubgouda.nl |                                                                                  | Disclaimer  |